Pottekijker

Veters

Geplaatst op

Veters, het is tegenwoordig veel populairder dan ooit tevoren. Dit heeft ermee te maken dat de tijden veranderd zijn. Als je kantoorwerk doet hoef je niet perse op je hakken met een kokerrok aan te komen op werk. Ook is het bij een sollicitatie gesprek prima om in een broek met gympen op te komen dagen. De kledingstijl is veranderd en broeken zijn veel hipper geworden dan voorheen. Zo zijn sneakers dat ook, en wat is er nou leuker dan je sneakers en gympen op te pimpen met verschillende leuke veters! Lees hier de leuke opties die er zijn en waar je die kunt halen.

Wat kies jij voor veter?

Je kunt het zo gek niet bedenken, maar veters zijn in alle soorten maten, kleuren en materialen te verkrijgen. Zo ook bij Feet Unique. Om je gympen net even wat exclusiever te maken kun je ze aankleden met vele soorten kleuren van veters. Je kunt bijvoorbeeld voor knal roze veters kiezen of een paar mooie panterprint veters dat weer bij je tas en shirt past. Bedenk het en het is er! Als je toch liever van rustig en casual houd kun je natuurlijk ook gewoon voor ronde dunne klassieke veters gaan, ook dit is verkrijgbaar. Wil je ‘gewone’ brede zwarte of witte veters, dan is dit uiteraard ook gewoon mogelijk. De veters over het algemeen zijn in elk geval van top kwaliteit en slijtvast, en rafelen absoluut niet snel af. 

Veters zonder strikken

Je hoeft echt geen schoenveters te kopen die je elke dag opnieuw moet knopen omdat dat nou eenmaal bij de soort schoen hoort. Ook hiervoor hebben ze bij Feet unique speciale veters die je nooit meer hoeft los te maken. Dit zijn één van de meest unieke soorten schoenveters genaamd “No-Tie siliconen veters”. Deze veters zijn gemaakt van een elastisch materiaal, zoals rubber of kunststof, en zijn in staat om zichzelf aan te passen aan de vorm van je voet en de bewegingen die je maakt. Dit betekent dat je ze niet hoeft vast te maken of te strikken, en dat je de schoen gemakkelijk kunt aantrekken en uittrekken. Het voelt dus haast aan als echte slippers! Dus wil je snel in en uit het huis kunnen lopen maar toch een goed passende schoen? Bekijk dan de collectie van de siliconen FeetUnique veters op feetuniqueveters.nl.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag met je door wat er allemaal tof is op het gebied van tuindesign.

Contactgegevens

Via info @ pottekijker.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden